WarRoom

Win kaarten voor de VS2012 Debate Watching Breakfast!

19-10-2012 12:00


Gister werd ‘t hier al aangekondigd, en vandaag win je zomaar vrijkaarten. Aanstaande dinsdag organiseert BKB, in samenwerking met onder andere de WarRoom, een Debate Watching Breakfast. Vanaf 07.00u duiden diverse sprekers in de Stadsschouwburg in Amsterdam de verkiezingen in het algemeen, en het laatste, alles beslissende debat in het bijzonder. Ook onze eigen hoofdredacteur Adriaan Andringa geeft acte de prĂ©sence. Daar wil je natuurlijk bij zijn, en wat is er dan beter dan vrijkaarten winnen? Klik door om uit te vinden hoe.

Wat moet je doen? Heel simpel, laat het antwoord op de onderstaande vraag achter in de comments. De eerste die het juiste antwoord geeft, wint twee vrijkaarten.

De vraag:

De meeste mensen weten dat, indien de president van Amerika komt te overlijden of wordt afgezet, de vice-president de macht overneemt. Als ook hij niet beschikbaar is, gaat het presidentschap naar achtereenvolgens de ‘Speaker of the House of Representatives’ en de ‘President pro tempore of the Senate’. Nu de prijsvraag: Wie (welke functie) is de vierde opvolger, dus de vijfde op deze opvolgingslijst die begint met de president?

Update: We hebben een winnaar. Hank gaf het juiste antwoord. De volgende in de Presidential Line of Succession is de Secretary of State. De hele lijst staat hier. Heb je achter het net gevist? Niet getreurd. Hier kan je nog kaarten bestellen.