WarRoom

DeJaap Goes USA II: Op naar het derde presidentiële debat, swing states & Obama’s speech op de verkiezingsavond

19-10-2012 14:24

De laatste drie weken voor de Amerikaanse verkiezingen zijn aangebroken! Om je van dichtbij te laten zien hoe om elke kiezer wordt gestreden, gaat WarRoom-redacteur Victor Vlam aanstaande zondag naar Amerika. Samen met Lars Duursma zal hij verslag doen van de hoogtepunten van de laatste weken van de campagne:

  • Aanstaande maandag zijn ze bij het derde presidentiële debat in Boca Raton, Florida. Niet alleen bij het debat, ook in de spinroom waar talloze grote politici rondlopen. (Wie kunnen we strikken voor een interview met WarRoom DeJaap?!?)
  • Daarna reizen Victor en Lars langs enkele swing states: Virginia, Ohio, North Carolina en Iowa. Op hun route zullen zij lokaal campagne voeren en bijeenkomsten bezoeken met de (vice)presidentskandidaten.
  • Op de verkiezingsavond zijn ze in Chicago om de speech bij te wonen van Barack Obama in het McCormick Place. Winst of verlies, deze speech zal historisch zijn. In de WarRoom krijg je een kijkje achter de schermen!

Je kunt de bijdragen verwachten in de vorm van geschreven artikelen en…reportages. Houdt de WarRoom in de gaten de komende tijd!

Foto CC: Donkey Hotey