WarRoom

Het laatste presidentiële debat kijk je bij VS2012

18-10-2012 13:57


Het eerste presidentiële debat leverede een afgetekende overwinning op voor Mitt Romney, maar deze week kwam president Obama sterk terug in het tweede debat. Het derde en laatste debat – volgende week op Lynn University in Boca Raton, Florida – moet de beslissing gaan brengen. De WarRoom schuift de volgende ochtend op 23 oktober aan tijdens de VS2012 Debate Watching Breakfast van BKB in de Stadsschouwburg in Amsterdam, maar zonder Victor Vlam, want die is met Lars Duursma namens de WarRoom bij het debat aanwezig.

Terwijl Victor en Lars zich in de spin room na het debat bevinden, kijken wij in de Stadschouwburg een samenvatting. Ondertussen verzorgen onze eigen hoofdredacteur Adriaan Andringa, Consul-generaal Randy Berry, schrijvers Koen Petersen en Maarten Kolsloot, NOS-correspondent Eelco Bosch van Rosenthal, AEGON-directeur communicatie Jan Driessen, campagne-expert Erik van Bruggen en Amerikanist Bianca Pander bijdragen. BNR-journaliste Petra Grijzen verzorgt de presentatie van de ochtend.

Kaarten kan je bestellen via de Stadsschouwburg, het laatste nieuws treft je op Facebook en vrijkaarten win je morgen om 12.00u hier in de WarRoom. De deuren gaan om 06.30u open, de gezelligheid duurt van 07.00u tot ongeveer 09.00u en jij wil het zeker niet missen!