Win vrijkaarten voor de First Debate Watching Party!

01-10-2012 12:29


Komende woensdag moet het gebeuren voor Mitt Romney. Het eerste presidentiële debat is eigenlijk zijn laatste kans om het tij te keren. Een now or never moment om president Obama in de hoek te drijven en zijn campagne nieuwe energie te geven. Geen medewerkers die iets influisteren, geen running mates die het vuile werk opknappen, geen genadeloze campagnespotjes. Woensdag moeten ze het helemaal zelf doen. De WarRoom kijkt het debat tijdens de First Debate Watching Party in de Melkweg in Amsterdam, en jij kan erbij zijn!

Uiteraard is zo’n cruciale avond reden voor een feestje. De WarRoom voegt zich zoals gebruikelijk bij het VS2012 event van Campagnebureau BKB, want zij organiseren de First Debate Watching Party in de Melkweg in Amsterdam. Onze eigen Bertine Moenaff is aanwezig als columnist. Verder zullen onder andere cabaretier Johan Fretz, filmmakers Eddy Terstall en Martin Koolhoven, debat-expert Lars Duurma (die samen met Victor Vlam namens de WarRoom naar het laatste presidentiële debat gaat in Boca Raton), oud-staatssecretaris Jack de Vries en campagne-experts Erik van Bruggen een bijdrage leveren. Daar wil je natuurlijk bij zijn, en dat kan door kaarten te bestellen. De WarRoom geeft echter ook vrijkaarten weg, en die kan jij winnen.

Wat moet je doen?
Heel simpel. Geef in de comments antwoord op de volgende vraag:

Het meest opvallende debat-moment van deze presidentsverkiezingen was toen Rick Perry in één van de debatten tijdens de Republikeinse voorverkiezingen niet meer wist welke drie ministeries hij wilde opheffen. Hij kwam er maar tot twee: “oops”. Welke twee ministeries wist hij wel te noemen?

De eerste die het juiste antwoord (in het engels of in het nederlands) in de comments achterlaat, wint twee vrijkaarten.

Update: We hebben een winnaar! Judith gaf het juiste antwoord: Handel en Onderwijs. Wie het hele citaat terug wil zien, samen met zes andere opmerkelijke momenten uit de Republikeinse debatten van dit voorjaar, klikt hier.